• Rareș-Andrei Dinu

Rareș și noul său blog

Acesta este un blog personal.

Tentative de bloguri am mai avut. De unele dintre ele, mai mult sau mai puțin, chiar m-am ținut. Însă niciodată nu am făcut-o asumându-mi-le cu numele. Erau bazate de obicei pe recenzii și gânduri diverse. Nu știu cât de diferit va fi de data aceasta, dar sper că renunțând la pseudonime și url-uri generice în favoarea propriului meu nume, mă voi „obliga” cumva să nu mai uit de el. Așadar.

Numele meu este Rareș Dinu și acesta este blogul meu.

Cine sunt mai exact?

La momentul în care scriu aceste rânduri, am douăzeci de ani și sunt student. Stau și sunt din București, am grupa sanguină 0 și îmi plac... multe lucruri. Îmi place arta. Îmi place ficțiunea, în toate formele ei, fie ele cărți, filme, seriale sau chiar benzi desenate. Uneori îmi plac și oamenii, alteori sunt îngrozit de ceea ce fac aceștia.

Nu o să lungesc articolul acesta introductiv mai mult decât am făcut-o deja. Așa că vă aștept în articolele viitoare să mă decoperiți chiar voi cine sunt eu de fapt.Dacă vreți să vedeți ce și despre ce scriam pe vechiul blog, vă stă la dispoziție chiar aici: https://nimicsimulte.wordpress.com/


0 comments

Recent Posts

See All